Klubmesterskab 2018
Gundsølille Skytteforening


Printversion af reglerne

Oktober November December Januar Februar Marts Samlet

Klubmesterskabet afvikles i perioden 1. oktober 2017 - 31. marts 2018

Mesterskabet afvikles med luftriffel og luftpistol.

Hver kalendermåned kan der skydes en konkurrenceserie, der er tællende til mesterskabet. For at blive klubmester skal man have skudt mindst tre serier. Den skytte, der har højest scorer, når man sammentæller de tre bedste serier, er klubmester i den klasse, der er registreret i SOK når marts skydningen bliver indberettet.

Det vil sige, at skytter, der vil deltage i klubmesterskabet, skal sørge for at få registreret mindst 3 gældende skydninger inden 31. marts 2018.

Hvis to eller flere skytter har samme resultat, når mesterskabsturneringen er slut, er det den skytte, der har skudt højeste resultat ( point + x10) i marts måned der er klubmester. Hvis to eller flere skytter har samme resultat i marts så højeste resultat i februar osv.

De gældende skydninger afvikles som konkurrenceskydninger, hvor man, inden man går på banen, oplyser, at man ønsker at skyde klubmesterskab. Herefter vil luftriffelskytter få udleveret 10 skiver og luftpistolskytter 6 skiver i nummereret rækkefølge påsat labels med navn, skyttenummer, klasse og hvilken måned, skiverne er gældende.

Riffelskiverne bliver optalt med den elektriske skivebedømmer. Pistolskiverne manuelt med dorn.

Månedens resultater bliver registreret i stævneprogrammet og indberettet til SOK.

På hjemmesiden vil en liste over månedens resultater kunne hentes.
Fra 15. januar 2018 vil der også være en liste over, hvem der fører de forskellige klasser.

I BK og JUN klasserne vil der være medaljer til de tre bedste i hver klasse (guld, sølv og bronze).
I øvrige klasser uddeles der guldmedaljer

Medaljerne overrækkes i forbindelse med "Gundsølille skytternes Idrætsfest" hvor der vil være sæsonafslutning. Samme dag udleveres der vandrepokaler.

På bestyrelsens vegne
Jens Kristian Andreasen