Fastelavns skydning 2017
Se billeder

 


Mandag den 26. februar 2017 mødtes medlemmer i Gundsølille Skytteforening med familie og venner for at hygge sig med fastelavnsskydning, kaffe, varm kakao, slik, sodavand og hjemmebagte fastelavnsboller.

Det blev en hyggelig aften, hvor 27 personer var samlet for at finde de to kattekonger. Der blev skudt mod to tønder, en for børn og en for voksne. Efter ca. 110 skud var tønderne skudt ned, og man samlede sig i klublokalet for hygge sig og uddele præmier til kattekongerne og bedst udklædte barn og voksen.

Kattekongen for børn blev Tom Schjødt Jensen og for voksne Eline Blak.
Ved en afstemning blandt de fremmødte blev  Ibi Wendelbo Toft og Malthe Blak valgt som bedste udklædte barn, og  Martin Jakobsen som bedst udklædte voksen.

Som sædvanligt blev det en hyggelig aften, hvor børn og voksne fik mulighed for at snakke med dem, der ikke trænede på samme tidspunkt som dem selv. Det giver også bestyrelsen mulighed for - under hyggelige forhold - at høre, hvad der rører sig blandt medlemmerne.

Når Gundsølille skytterne holder fastelavnsfest, foregår det ikke som vanligt ved, at man slår til tønden, nej deltagerne skyder tovet over, som tønden hænger i. Tønderne er hængt op i et tykt tov foran 15 meter skivevægen, og der bliver skudt med kaliber .22 geværer.

Foreningen har politiets tilladelse til at arrangere fastelavnsskydningen på skydebanen, men politiet har stillet som betingelse, at der ikke må være metalbånd på tønderne, men kun gennemskydelige bånd som fiber og lignende.

Udskriv artiklen PDF-format