Jule- og Nytårshilsen

Klubbens medlemmer og deres familier ønskes en
Glædelig Jul og et Godt og Lykkebringende Nytår

 

Det er med stor glæde, bestyrelsen kan konstatere, at interessen for klubben og dens aktiviteter også i år har haft et højt niveau. Den flotte tilslutning til klubbens forskellige arrangementer er et stærkt signal om medlemmernes fortsatte ønske og interesse i at mødes regelmæssigt, og således opmuntrende for bestyrelsens arbejde fremover.

Juleskydningen, der var årets sidste arrangement, var ingen undtagelse. Her deltog 31 personer, hvoraf de 25 skød i alt 52 serier på årets juleskiver. Det var glædeligt at se, hvor mange forældre og søskende der deltog i skydningen (11 af de 25), og der var mange gode resultater blandt "ikke medlemmer".

Bestyrelsen har i årets løb gjort meget for at øge synligheden. Her skal kort nævnes, at vi igen i år - med jævne mellemrum - har haft artikler i Egedal/Lokalavis, Kvartalsnyt, Dagbladet Roskilde og på Skytten.dk omhandlende foreningen og dens virke.

Når vi taler om synlighed, skal vi ikke undlade at nævne årets Skoleskydning for 5. klasses elever. I år deltog Jyllinge skole med fire klasser, Margretheskolen med 2 klasser og Lindebjergskolen med 2 klasser. 173 elever fra de tre skoler fik mulighed for at prøve skydning som idræt. Den øgede satsning på Skoleskydningen har igen i år givet nye medlemmer.

Til vintersæsonens divisionsskydning under DGI Skydning har vi tilmeldt et børnehold på salongevær cal.22 og et på luftgevær. Vi har også tilmeld seniorhold på gevær og pistol både luft og kal.22 samt ÅKL-, ´MIX- og VET-hold.
Udover divisionsskydningen har vi givet de bedste skytter børneskytter mulighed for at deltage i nogle af de kap-stævner, der er i landsdelen, hvilket også har givet flere førstepladser og andre gode placeringer - et tilbud vi også vil give i det nye år.
Alle BK og JUN skytter får tilbud om at deltage i Landsdelsmesterskaberne, og selvfølgelig GundsøCup 2015 i januar måned. Voksne skytter sørger selv for tilmelding til stævnerne.

Forældre og andre frivillige hjælpere skal have tak. Det er dejligt at se, at man altid er villig til at give en hjælpende hånd, når vi beder om hjælp. Det gælder, både når bestyrelsen indkalder til renovering af skydebanerne og opholdslokalet, men også når der skal bages kage til diverse arrangementer og som hjælpere ved vort stævne "Gundsø Cup".

Vi ser frem til mange gode stunder sammen i det nye år, hvor vi igen planlægger et bredt udbud af medlemsarrangementer, bl.a. Gundsø Cup 20135 fra 6. - 10. januar,  Fastelavnsskydningen 16. februar, skytternes årsmøde 25. februar m.m.

Vi skal heller ikke glemme Roskildes Idrætsfest fredag den 30. januar 2015 hvor vi har indstillet vore danske mestre - BK-holdet der består af Stephanie Grundsøe, Tommy Sørensen, Miriam Ryttersgaard og Victor Raff - samt nordiske medaljetager Marianne Lamhauge og Helle Østergaard Mark.
Idrætsfesterne er årlige tilbagevendende begivenheder, der afholdes i starten af det nye år.
Festerne afholdes i et samarbejde mellem Roskilde Kommune, Roskilde Kongres- og Idrætscenter og Roskilde Idræts Union.
En række sponsorer støtter idrætsfesterne, som er velbesøgt af omkring 450 - 500 gæster.
Idrætsfesten har til formål at hædre idrætsudøvere og hold fra Roskilde der er danske mestre (DM), samt medaljetagere ved nordiske europæiske- og verdensmesterskaber - og deltagere der har været udtaget til landshold, samt deltagere ved OL.

Der arbejdes på at finde det nødvendige antal hjælpere til Gundsø Cup. Så... er du klar til at tage en tørn som hjælper, måske bage én kage - en eller flere dage - i perioden 7. - 10. januar 2015 så svar på den - via mail - udsendte anmodning

Bestyrelsen ønsker alle medlemmer, forældre og foreningens venner
Et glædelig jul og et godt nytår

Tryk her for nærmere information om Gundsø Cup


Første træningsdag i 2014 er mandag den 5. januar 2015  hvor der også skydes GundsøCup for børne- og juniormedlemmerne.

Bestyrelsen ønsker alle medlemmer, forældre og foreningens venner
Et glædelig jul og et godt nytår