DM guld til foreningens børneskytter
Et stort tillykke med medaljerne
 

 

DM guld til Gundsølille SG&IF's børneskytter
Gundsølille SG&IF's børneskytter hjembragte tilsammen 14 medaljer – 7 guld, 6 sølv og 1 bronze.

I Weekenden 12.-14. september deltog foreningens børneskytter i danmarksmesterskabet på distancerne 50, 200 og 300 meter. Danmarksmesterskabet blev afholdt i Vingsted, arrangeret af DGI Skydning.

Foreningens børnehold på 50 og 200 meter havde kvalificeret sig til DM i forbindelse med DGI Midt- og Vestsjællands divisionsskydninger i løbet af sommeren, og holdene skulle allerede skyde lørdag formiddag, så foreningens fem børneskytter og fire hjælpere/forældre kørte allerede til Vingsted fredag sidst på dagen.

Gundsølille SG&IF's børnehold danmarksmester på 200 meter

Først skulle 50 meterholdet skyde, og selvom der blev skudt fine resultater, blev det ikke til en finaleplads. Kort efter skulle 200 meter holdet skyde, og her blev der skudt topresultater, hvilket bragte holdet op på førstepladsen. Placeringen holdt og bragte dem i finalen. Her blev der igen skudt fine resultater. Resultaterne betød, at holdet blev 200 meter danmarksmestre i børneklassen.
Det var nogle stolte skytter, der fik guldmedaljerne hængt om halsen lørdag eftermiddag. Holdet bestod af Stephanie Grundsøe, Tommy Sørensen, Victor Raff og Miriam Ryttersgaard.

 

Stephanie Grundsøe danmarksmester på 200 og 300 meter

Søndag var det tid til de individuelle skydninger på 50, 200 og 300 meter distancerne og senere på dagen overrækkelse af medaljer.

Om søndagen var resultaterne også i mesterklasse, og da der skulle overrækkes medaljer for de individuelle skydninger, havde Stephanie vundet DM guld på 200 meter i børneklassen. Også i 300 meter børneklassen hentede Stephanie guld. Endnu en Gundsølille skytte fik medalje i 300 meter klassen, da Tommy Sørensen fik udleveret sølvmedalje for anden pladsen.
Det var ikke slut endnu. Stephanie Grundsøe, der frivilligt var rykket op i juniorklassen på 50 meter distancen,
 
havde kvalificeret sig til finalen som nummer fem.
Det blev en spændende finale, hvor Stephanie hurtig skød sig op blandt de første. Da finalen var slut, havde Stephanie vundet Bronzemedaljen for en sikker tredje plads. Godt gået af en børneskytte, der skyder i junior klassen første år.

 

Guld til 300 meter landsdelsholdet
DGI Midt- og Vestsjællands landsdelshold havde klaret sig godt.
300 meter holdet vandt guld, og på holdet deltog Gundsølille skytten Stephanie Grundsøe.
200 meter holdet vandt sølv, og her deltog Stephanie Grundsøe, Tommy Sørensen, Miriam Ryttersgaard, Victor Raff og Sarah Rasmussen.
50 meter holdet besatte fjerde pladsen.

 

Topscore fra Gundsølille Skytteforening blev Stephanie Grundsøe med 2 DM pokaler, 4 guld, 1 sølv og 1 bronzemedalje, Tommy Sørensen 1 guld og 2 sølvmedaljer, Miriam Ryttersgaard 1 guld og 1 sølvmedalje, Victor Raff 1 guld og 1 sølvmedalje og Sarah Rasmussen 1 sølvmedalje.

 

De deltagende hjælpere og forældre siger tak til børneskytterne for en spændende weekend.


Fakta:

50 meter holdet
skyder med Anschütz 1903 cal..22 gevær (salongevær). Det er også de geværer, der skydes med på foreningens 15 meter baner i Gundsølillehallen.
200 meter holdet og på 300 meter skydes der med Sauer 200 STR 6,5x55 (bruges også af jægere). Det er kraftige geværer, der kun bruges udendørs.