Roskilde2Go

Et tilbud til unge mellem 15 og 25 år

.
Roskilde2Go er et tilbud til unge mellem 15 og 25 år og studerende i Roskilde om at prøve byens idræts-kultur- og fritidsudbud. Samtidig er det et tilbud til idrætsforeninger i Roskilde Kommune om at udbyde aktiviteter til potentielle nye medlemmer.

Startside_bTo gange 12 uger årligt folder Roskilde2Go sig ud. Roskilde2Go er et elektronisk idræts- og kulturpas for unge mellem 15 og 25 år og de studerende i Roskilde. Med passet i hånden kan unge og studerende shoppe mellem en lang række af idrætsaktiviteter samt kultur- og fritidsoplevelser.

Ordningen løber af stablen første gang fra den 11. marts 2013 og 12 uger frem. Næste periode afvikles i efteråret.

Formålene med Roskilde2Go

Roskilde2Go er etableret i et samarbejde mellem bl.a. Roskilde Kommune, Roskilde idrætsunion og DGI med udgangspunkt i det landsdækkende DGI-projekt ”Sport2Go”.
Et centralt mål med Roskilde2Go er at hjælpe de lokale idrætsforeninger med at fastholde og tiltrække de unge. Hvis din forening ønsker mere information vedrørende projektet og om muligheden for at deltage i Roskilde2Go.
Så kontakt: Marianne Høyer, konsulent i DGI Midt- og Vestsjælland på tlf. 22 80 67 78 eller
Roskilde2Go@roskilde.dk

 

Formålene er bl.a.:

  • At skabe et nyt bevægelsestilbud med udgangspunkt i foreningslivet

  • At få flere unge til at bevæge sig mere og varigt

  • At skabe et tilbud, der tilgodeser de unges behov for fleksibilitet
  • At flere unge kommer i kontakt med idrætsforeningerne
  • At skabe et stort rekrutteringsgrundlag for foreningslivet
  • At være foreningsudviklende og ”værksted” for nye metoder for målgruppen
  • At være rugekasse for nye idrætsgrene og potentielle nye idrætsforeninger

Vil din forening være med?

Idrætsaktiviteterne i Roskilde2Go udbydes både i forenings- og privatregi. Det giver de unge mulighed for at besøge og opleve de lokale idrætsforeninger.
Foreningerne Gundsølille Skytteforening, Roskilde Karate Skole, Kegleklubben Hellas, Roskilde Square-& Line Dance Club og Roskilde Gymnastikforening er blot nogle af de foreninger, som er med, og flere foreninger er på vej.

 

Tilmeldingen åbner 1. marts

Roskilde2Go løber af stablen fra den 11. marts 2013 og 12 uger frem. Men allerede fra den 1. marts 2013 kan man tilmelde sig via www.Roskilde2Go.dk.
Prisen for den 12-ugers periode er 300 kr.

 

Sådan foregår det

Når man er tilmeldt, er det bare om at shoppe mellem de mange aktiviteter og oplevelser. Tilmelding til de enkelte aktiviteter foregår via mobil. Man kan også tilmelde sig aktiviteter og oplevelser på dagen – uden bindinger

Det Lågsus – Kickoffevent - Hovednavn: Specktors
Onsdag den 13. Marts kl. 16 - Gimle
Onsdag d. 13. marts går vi i luften med et kæmpe startevent i samarbejde med Gimle. Der loungestemning og hygge med livebands i Gimles café allerede fra kl. 16. Her kan du købe dit Roskilde2Go pas og møde alle de andre fra Roskilde2Go. Der er billige priser i baren og lækker mad. Vi sætter tempoet op og rykker i koncertsalen omkring kl. 18 hvor de medvirkende foreninger vil lave aktiviteter frem mod kl. 20. Derfra er det ren ”Lågsus” når aftenens hovednavn Specktors skruer volumen op og leverer de svedigste sange indenfor dansk hip hop.

Roskilde2Go skyder med eventen første periode i gang med dette brag af en fest. Du kan deltage hvis du har et Roskilde2Go pas! og som en gestus fra Roskilde2Go kan du tage en ven gratis med til eventen.

Program
16-18 Lounge i Gimles Café
18-20 Aktiviteter og optakt i Tanken
20-?? Specktors