Ågerup sommerfest
15.-18. august 2013
 

 

Programmet for sommerfesten kan ses her (2.6 Mb)

Årets store begivenhed i Ågerup er sommerfesten på sportspladsen. Om du er barn eller voksen, ung eller gammel, så garanterer vi dig 4 hyggelige dage, hvor du får rig mulighed for at møde naboer, familie og venner under festlige forhold.

Som sædvanlig deltager Gundsølille skytterne med en "skydetelt" under sommerfesten. Skydeteltet skyder med luftgevær der kan lades med kuglehagl eller pile. Haglene skyder mod blomster og kort med letpåklædte damer og pilene mod skiver hvor dagens bedste resultat vinder et gavekort på 100 kr., og samtidig kommer i finalen om søndagen hvor vinderen vinder 100 kr.
Du har mulighed for at hjælpe i teltet og der mangler stadig hjælpere om lørdagen. Se vagtplanen her. Kontakt jens@2me.dk hvis du vil skrives på vagtplanen.
 
I år byder programmet på mange nyheder. Vi har nye og udfordrende hoppepuder, hver dag - fredag til søndag. Prøv fx den store forhindringsbane om fredagen, den 7 meter høje Fire-Slide bane om lørdagen eller brandstationen om søndagen. Du kan også deltage i en masse aktiviteter så som banko, smykke workshop, bolsjefremstilling og sæbebobleleg. Husk endelig at heppe med når dit lokale håndbold/fodboldhold stiller op på banerne. Og bliver du tørstig, så kig forbi festteltet, som vi har shinet op med en ny bar.
 
Om fredagen er der vanen tro beboerturnering i rundbold med efterfølgende fest for de unge. Festudvalget håber, at mange forældre vil være til stede på festpladsen, og deltage i opsynet med de unge, så de får en god og sikker fest.
 
Bakkeløbet om lørdagen er for både børn og voksne og i år får alle deltagere en flot løbetrøje, når de tilmelder sig. For de mindre børn er der underholdning med Ballonkongen, der i år har taget sit tatoveringsværksted med. Er du mere til kolde øl eller endda en rigtig øl-entusiast, kan du – også om lørdagen - deltage i øl-smagning, hvor Herslev Bryghus disker op med flere forskellige slags øl. Tør du prøve kræfter med vennerne, så stil op til vores nye drengerøvsprøver lørdag mellem kl. 11 og 14 og glem ikke tilmelding til aftenens fest, hvor Danze band byder op til dans.
 
Søndag kl. 12 kan du høre vores lokale Jeanette Hoejby synge iørefaldende sange fra hendes nye amerikansk-producerede album ”Heal U*R Heart”. Det er sange med inspiration fra jazz, over brasilianske sambadansende himmelstrøg til stramme funky rytmer. Du kan se, høre og læse mere om Jeanette Hoejby på: www.jeannettehoejby.com. Vi slutter sommerfesten af med agility opvisning, og har du lyst, kan du medbringe din egen hund, som efter opvisningen kan prøve en tur på banen.
 
Du finder mange flere aktiviteter i programmet, så kig det grundigt igennem og husk at nogle af aktiviteterne kræver tilmelding.
 
NB! En stor del af sommerfestudvalget stopper efter dette års sommerfest. Vi håber derfor på nye friske kræfter til sommerfesten 2014.
 
 
Vi glæder os til at se dig på sportspladsen.
Bestyrelsen og sommerfestudvalget