Sølv til Gundsølille-skytte
Tommy Estrup Sørensen skød sig til sølv ved 10 meter DM i luftgevær
 

Et stort tillykke med sølvmedaljen!

I weekenden blev en af foreningens børneskytter nr. 2 ved danmarksmesterskabet på 10 meter distancen med luftgevær.

Lørdag den 10. marts 2012 i Korsør skød Tommy Estrup Sørensen det imponerende resultat 300 points af 300 mulige med 27 kryds 10,ere, hvilket vil sige, at han var 3 kryds 10,ere fra det maksimale resultat.
Danmarksmester blev Mathias H. Søndergaard  fra Viborg der skød 300 points med 28 kryds 10,ere.

Tommy har haft en imponerende udvikling. Han skød sit første skud i september 2011, da han deltog i årets skoleskydning. Tommy skød 187 points ud af 200 mulige og var på holdet, der vandt landsdelsfinalen, her skød han 191 points. Under landsfinalen skød Tommy 194 points.

Tommy har deltaget i tre faldmålsstævner i 2012 og blev alle gange nr. 2 efter Laura Graversen. De tre stævner er udtagelsesstævner til DM finalen i luftfaldmål, der finder sted lørdag den 17. marts 2012 i Vingsted.  Der afvikles otte udtagelsesstævner i landet, og Tommy har kvalificeret sig til finalen sammen men William Hanger - en anden Gundsølille børneskytte.

Tommy og William er ikke de eneste skytter, der skal til årets ungdoms DM på 15 meter.
I alt 11 børneskytter deltager fra Gundsølille og det er det største børnehold foreningen har deltaget med til et DM.  De seks af de 11 skytter deltager på et af DDS Roskildes Landsdelshold. Øvrige skytter er udtaget som talenter.
Skulle man have lyst til at ønske skytterne god tur til Vingsted i Jylland, kan man møde ved Motellet (ved Q8) lørdag morgen kl. 07.00, og vi kan byde dem velkommen samme sted søndag aften forhåbentlig med en masse medaljer om halsen.

Ungdoms-DM i Vingsted er det sidste 15 meter stævne for ungdom i  vintersæsonen foreningens børn deltager i. I april starter vi med træningen udendørs så er det spændende at se hvordan vore børneskytter klarer distancerne 50 og 200 meter. 

Se resultatlisten