Luftfaldmålsstævne Gundsølille Skytteforening
19. februar 2012

Resultatliste   -   Billeder

 

Gundsølille luftfaldmålsstævne 19. februar 2012

For andet år afviklede Gundsølille Skytteforening 10 meter faldmålsstævne.
Gundsølille Skytteforening har en lille skydebane med seks standpladser,  hvilket giver mulighed for, at der kan deltage 48 skytter. I år var der et deltagerantal på 34 skytter (32 fik registreret resultat), hvilket var en fremgang på 26% i forhold til stævnet i 2011, hvilket vi kun kan være tilfredse med.

I BK, ÅKL/VET og UNG/SEN klasserne var der tilsammen 5 ledige pladser, og det må betragtes som nærmest udsolgt. I JUN klassen var der 7 ledige pladser, så her skal gøres en ekstra indsats for at få flere skytter med til stævnet.

Ca 50% af skytterne var gengangere fra sidste år. Gengangerne besatte 10 af de 16 finalepladser. Gundsølilles BK skytter deltog for første gang og besatte 2. og 3. pladsen i BK-finalen.

Et faldmålsstævne er på mange måder et mere socialt stævne end de traditionelle stævner. Det skyldes helt sikkert måden, det afvikles på, hvor man gør en klasse færdig med medaljeoverrækkelse, før næste klasse starter. Deltagerne kommer typisk i hold - enten som forening eller familie - og de skal skyde i flere klasser, så mange skytter er der, fra stævnet starter, til den sidste medalje er udleveret.
I DDS taler vi tit om 80/20% reglen (80% hygge og 20% skydning), og det lever et faldmålsstævne helt op til.

Man konkurrerer mod hinanden, men er også klar til at hjælpe konkurrenten, hvis de har et teknisk problem - det gælder helt sikkert om at vinde, men ikke for enhver pris.

Når man - som foreningshjælper - har råbt "Lad, klar 3,2,1 skyd" 233 gange og været på banen fra kl. 09.00 til 16.00 kan man godt mærke at, det har været en lang dag. Så bliver man varm om hjertet,, når man oplever det positive at nogle af skytterne fra andre landsdele og klubber bliver efter stævnet for at hjælpe med oprydningen. Det skal I have en stor tak for.

En tak skal også gives til alle deltagende skytter, der tager det med et smil på læben, når skydelederen kommer til at råbe forkert, det er ikke altid man - sidst på dagen - kan holde styr på hvilke hul der skydes mod, eller hvilken serie man er i gang med.

Hvis DDS igen næste år afvikler faldmålsfinaler og søger foreninger, der vil afholde stævner, håber Gundsølille Skytteforening, at vi igen kan blive et af de otte udtagelsesstævner.

Medaljetager i de forskellige klasser er:

BK klassen:

·       Guld     Laura Graversen....2011 = Bronze)

·       Sølv      Tommy Sørensen

·       Bronze  Emilie Ida Rasmussen

JUN klassen:

·       Guld     Christer Marnæs....(2011 = Guld)

·       Sølv      Anna With....(2011 = Sølv i BK klassen)

·       Bronze  Rasmus Bossen Tryk....(2011 = Bronze)

ÅKL/VET klassen:

·       Guld     Allan Stryhn                     

·       Sølv      Kaj Hansen.....(2011 = sølv)

·       Bronze  Hans V. F. Sørensen         

UNG/SEN klassen:

·       Guld     Line N. With....(2011 = Guld)

·       Sølv      Bjarne Veile....(2011 = Bronze)

·       Bronze  Allan Hansen