Fugleskydning
2012
Gundsølille Skytteforening

Gundsølillehallen lørdag, den 10. november


Ny Fuglekonge
Ruth Jensen

 

Fuglekongen 2011 - Elsebeth Sehested - ankom standsmæssigt i "hestevogn" trukket af to æsler med Vagn Hansen som kusk. Elsebeth bar selv foreningens fane.
De ankom til Gundsølillehallen til den aftalte tid, så vi kunne starte Fugleskydningen kl. ca. 14:00. Der blev afholdt en velkomsttale, og Fuglekongen skød det første skud. Herefter var Fugleskydningen skudt i gang. (se billeder fra Fugleskydningen)

Som sidste år var de otte mål gjort mindre, og der var to standpladser og fuglen - der tidligere var placeret ved 15 meter vægen - var i år flyttet frem til 10 meter.

Efter 32 skud og ca. 15 minutter var næbet skudt ned. Disse ændringer betød, at vi kunne afslutte Fugleskydningen efter 301 skud kl. ca. 15.30.

Nu skulle vi finde Fuglekongen. På den lukkede liste blev der talt frem til "lod" nr. 301 og her stod navnet Ruth Jensen.
Ruth blev ringet op og spurgt om hun ønskede at være årets Fuglekonge.
Kort efter ankom Ruth og vi kunne kåre årets fuglekonge, der samtidig
fik overrakt ordensbåndet. Herefter blev der udlevere præmier til de "skytter", der havde skudt et af målene ned.

Præmiemodtagerene fra den lukkede liste - der var til stede - fik udleveret præmier. Øvrige præmiemodtagere får præmien udleveret, når de næste gang kommer i klubben eller den fremsendes til deres bopæl.

De tilstedeværende skytter og tilskuere var alle enige om, at det havde været en hyggelig eftermiddag og gav udtryk for, at de ville komme igen næste år medbringende mindst en "skytte".
Det skal i parentes bemærkes, at mange medlemmer havde meldt afbud, da det var Mortens aften. Vi havde forsøgt at finde en anden dato, men det viste sig umuligt grundet andre aktiviteter, stævner m.m.

 

På bestyrelsens vegne
Jens Kristian Andreasen