Medaljeregn til Gundsølilles børneskytter
Seks af foreningens skytter har været i aktion
i weekenden 8.-9. september.


Link til:   Resultatlisten - DDS billeder lørdag - DDS billeder søndag - Gundsølilles billeder

2 guldmedaljer, 9 bronzemedaljer og pokaler
Sammenlagt havde de seks børneskytter i løbet af weekenden modtaget 2 guld, 9 bronze, en stor pokal og tre små pokaler, så det var nogle stolte skytter, der søndag aften kl. 19.30 var tilbage i Roskilde.

Guld til Gundsølille skytte ved DM for ungdom
Lørdag morgen den 8. september kl. 06.45 mødtes børne- og juniorskytterne fra Roskilde og omegn ved motellet i Roskilde. De skulle med bus til Vingsted for at deltage i De Danske Skytteforeningers (DDS) Ungdoms DM på distancerne 50, 200 og 300 meter.
Fra Gundsølille Skytteforening deltog seks børneskytter, Stephanie Grundsøe, William Hanger, Kalle Preisler Mathiesen, Tommy Estrup Sørensen og Rasmus Hoffmann Sørensen og tre hjælpere Charlotte Grundsøe, Jørgen Sørensen og Jens Kristian Andreasen.
Alle seks skytter var udtaget på DDS Roskildes landsdelshold på 50 eller 200 meter

Bronzemedaljer til 200 meter holdet
Gundsølilles 200 meter børnehold havde vundet divisionsturneringen og skulle deltage med et hold på fire skytter.
Det var første gang Gundsølille Skytteforening havde et 200 meter børnehold med til DM, så det var spændende, om man kunne klare sig blandt de andre foreningshold fra hele landet.
Deltagere på 200 meter holdet var Stephanie Grundsøe, Rasmus Hoffman Sørensen, William Hanger og Tommy Estrup Sørensen.
Kl. 12.30 skulle holdet på skydebanen for at skyde hovedskydningen, og de skød så godt, at de blev nummer to med sammenlagt 588 point ud af 600 mulige og kvalificerede sig derved til finalen.
I finalen senere på dagen var nerverne på højkant, og der var et par kiksere, der betød, at de rykkede en plads ned og blev nr. 3.
Men ingen sure miner alle fire skytter var meget glade og stolte, da de sidst på lørdagen fik overrakt deres velfortjente bronzemedaljer.

Guld til William Hanger
Men weekenden var ikke slut endnu. Søndag skulle der skydes på 50 meter distancen.
Her var der igen fine resultater. William Hanger skød 399 af 400 mulige og blev klassemester i BK3 klassen.
Søndag eftermiddag deltog William i finalen, hvor alle skytter, der havde skudt 399 eller 400 point, skulle deltage. Her skød William 10 tiere og blev nummer 8.
Eftermiddagen var lang, børnene ventede på at de sidste skytter skulle blive færdige. Landsdelsholdet på 50 meter førte turneringen, og 200 meter landsdelsholdet lå på en tredje plads, så det var spændende, om de beholdt deres placeringer.
Endelig blev det tid til præmieoverrækkelse.
 
200 meter landsdelsholdet besatte tredje pladsen, og skytterne på holdet skulle have overrakt en bronzemedalje. Fra Gundsølille Skytteforening deltog Stephanie Grundsøe, Kalle Preisler Mathiesen, Christoffer Kjerside Vinther, Rasmus Hoffmann Sørensen og Tommy Estrup Sørensen.
Herefter blev William Hanger kaldt op for at få overrakt guldmedaljen som BK3 mester.
William var også på DDS Roskildes 50 meter landsdelshold, der sammenlagt vandt guldmedalje. Så endnu en guldmedalje til William Hanger

Efter præmie overrækkelsen blev bussen pakket for at køre hjem. Turen gik fint alle var meget trætte, men alle havde en god tur. Bussen var tilbage ved motellet kl. 19.30 hvor stolte forældrene tog imod børnene

 

På bestyrelsens vegne ønsker jeg alle tillykke med de flotte resultater
Jens Kristian Andreasen, formand