Flere af foreningens skytter har været i aktion
i weekenden 17.-18. marts.


Veteranskytterne deltog i Dansk Skytte Unions Danmarksmesterskab på 10 & 15 meter.

Her skød 10 meterluftholdet sig til en sølvmedalje i senior 1 klassen. På holdet deltog Inger Larsen, Helle Østergaard Mark og Poul Lamhauge.
Også individuelt blev det til en medalje. Inge Larsen skød sig til bronze på 10 meter luftriffel i senior 2 klasse. Se resultatlisten


Børneskytterne deltog i De Danske Skytteforeningers Danmarksmesterskab for ungdom.

Weekenden startede lørdag morgen hvor bussen kl. 07.00 kørte mod Skydebanerne i Vingsted. DDS Roskilde havde bestilt en bus, der kunne tage 79 passagerer og bussen var fyldt til bristepunktet med forventningsfulde skytter og hjælpere.
Fra Gundsølille Skytteforening var der 10 børneskytter og to hjælpere. I alt deltog 11 skytter og tre hjælpere i turen.

Torsdagen før DM havde vi tyvstartet til turen. Alle skytter og forældre mødtes i skydekælderen til lidt mad og en snak om det praktiske i forbindelse med turen. Talen kom ind på skytternes 80/20 regel (80% hygge og 20% skydning), og det levede børnene helt op til. Alle fortalte, at det havde været en rigtig god og hyggelig oplevelse og glædede sig allerede til næste gang, de skal af sted.

Gundsølilles 11 børneskytter havde ingen medaljer med hjem, men modtog samlet 6 pokaler for deres gode resultater i hovedskydningen. Se resultater m.m.

Alle skytter, der havde skudt 2x200 point med salongevær kal.22, deltog i finalen, og her havde vi William med. Her er konkurrencen, stor så selv med 10x10 blev det ikke til en topplacering, men en 14. plads ud af 22 er et godt  resultat, særligt taget i betragtning at William måtte løbe fra mesterskabsskydningen på luftbanen til finaleskydningen på 15 meter salonbanen, der startede et par minutter efter, at William var kommet.

William og Tommy deltog også i DM finalen på faldmål for BK skytter, og her skød William sig til en 3. plads og modtog et gavekort på 100 kr.
DDS er endnu ikke så seriøs med denne disciplin, at man uddeler guld, sølv og bronze medaljer til børne- og junior skytterne. Ærgerligt, da skytterne så ikke har et varigt minde om placeringen.

Det var tre trætte hjælpere, der søndag aften kl. 19.15 gjorde status over weekendens 15 meter ungdoms DM.