DDS Roskildes ungdomspokal 2012
 

 

Under DDS Roskildes generalforsamling fik skytterne i GSG&IF udleveret DDS Roskildes Ungdomspokal.

Pokalen uddeles for et år ad gangen af DDS Roskildes bestyrelse og gives til personer eller foreninger, der har gjort noget ekstraordinært for ungdomsarbejdet i Landsdelen eller i en skytteforening.

DDS Roskildes Landsdelsformand - Bent Kruse - uddelte pokalen med ordene:
Pokalmodtageren er en forening, der i de seneste par år har oplevet en meget stor medlemstilgang i specielt børneklasserne. Det har de opnået efter en målrettet indsats, hvor de har benyttet utraditionelle veje.

Det er en forening, der arrangerer mange arrangementer for specielt de yngste skytter, men hvor de også har set det fornuftige i, at når børnene alligevel er der, så skal det også være hyggeligt for deres forældre.
De er i år repræsenteret ved indtil flere skytter til DM på 15 m riffel, og de har da også haft en god sæson på turneringsskydningen, hvor de vandt deres division ganske suverænt.

Som en anerkendelse for det store arbejde, der udføres i foreningen, og for at vise os andre, at man kan gøre en forskel ved at tage utraditionelle metoder i brug og ved et fastholdende og målrettet arbejde, er det mig en stor glæde at kunne overrække pokalen til Gundsølille Skytteforening.