Stævner og turneringer
for BK-skytter
Vintersæsonen
 2011


Så er vintersæsonen startet med de første divisionsskydninger. Det første 15m kapskydningsstævne bliver afviklet af Hvalsø Skytteforening sidst i oktober måned, og de første luftresultater skal være DDS Roskilde i hænde senest torsdag den 10. november.
Holdsammensætningen til SK-Cup - der er en landsdækkende 15m luftturnering - skal være DDS i hænde senest 1. november 2011.

Vi har i år tilmeldt to BK-hold.  Første runde blev afviklet i Stenløse mandag den 24. oktober. Desværre kunne vi ikke "fylde" begge hold op med BK-skytter. Det afholdt os dog ikke fra at få gode resultater med hjem. Førsteholdet fik 6 point (1. pladsen), og andetholdet fik 2 point. Der blev skudt rigtige gode resultater, og det var nogle stolte BK-skytter, der drog fra Stenløses klublokaler. Næste divisionsskydning for BK-holdene er torsdag den 10. november 2011.

I år vil foreningen deltage med BK-skytterne i de fleste KAP-stævner, der afvikles i Roskilde landsdelen. Dog begrænser vi os til de stævner, hvor søndag er en af stævnedagene. Vi har allerede tilmeldt 7 BK-skytter til Roskilde skytteforeningens gevær-stævne søndag den 13. november og forventer at deltage i Ishøj og Kirke Hyllinges stævner, før vi holder juleferie.
Skulle nogle af foreningens voksne skytter få lyst til at kigge forbi søndag formiddag til et af ovennævnte stævner
  for at "gi et nap med", vil det være meget velkommen.

Bestyrelsen håber med denne aktive BK-indsats at få udtaget skytter til 15m danmarksmesterskaberne, der afvikles i Vingsted i weekenden 17.-18. marts 2012. Har man lyst til at se, hvordan man ligger på udtagelseslisten, kan man bruge dette link. http://kap.dds-roskilde.dk/KAP/

Skoleskydningen for 5. klasserne er også i fuld gang. Også her bliver der skudt rigtige gode resultater, og vi forventer at have mindst fire hold med i landsdelsfinalen, der afvikles på Fløng-Hedehusenes 15m baner lørdag den 19. november 2011. Det kunne være "sjovt", hvis vi igen i år får et hold i Landsfinalen.

I år deltager alle 5. klasses elever fra Jyllinge skole og Lindebjergskolen. Bestyrelsen forventer at indberette mellem 30 og 35, hold i alt ca. 125 elever. Alle elever vil inden 4. november have skudt 2 serier af 25 skud (en trænings- og en gældende serie).

 

På bestyrelsens vegne
Jens Kristian Andreasen
Formand