Sommer 2011 Sommerferie
29. juni 2011 - 1. august 2011


Tirsdag den 28. juni er sidste træningsaften inden sommerferien. Vi starter træningen efter ferien på Skydebane Vest igen tirsdag den 2. august.
Når vi nu har fat i tastaturet vil vi benytte lejligheden til at fortælle, hvad vi har gang i pt.

Som du sikkert allerede har læst og hørt om, venter årets oplevelse forude: 2.-10. juli fejre DDS deres 150 års jubilæum med et forrygende, festligt og farverigt familiestævne i Vingsted. Det bliver en uge med mange forskellige skydeaktiviteter både kendte, og nye der er "opfundet" til lejligheden.
Der er lavet en webapp, som bruges til bl.a. at vise nyheder på mobiltelefoner - enten iPhone eller Android-telefoner. Gå ind på
http://mobil.skytten.dk, og du har automatisk fat i programmet. Du skal ikke hente webapp’en på Apple Store eller Android Marked.

Når skytterne samles, skal der også festes, og stævnet er ingen undtagelse.
Festaftenen - lørdag den 9. juli - foregår i 2 afsnit. Den første del er et festligt og farverigt arrangement på Vingsted Stadion kl. 18–19.30, hvor tilskuerne blandt andet vil kunne opleve DGI’s Verdenshold give en forrygende gymnastikopvisning afvekslende med gøglere og festlige landsdelskonkurrencer. Alle deltagere er velkommen til denne del af arrangementet - og der sættes tribuner op med 2.000 siddepladser!

Næste afsnit foregår indendørs i Vingstedcentrets haller, der venter en lækker buffet, senere efter spisningen vil deltagerne får lejlighed til at praktisere dansetrinene til levende musik. Partyorkestret Clazz sætter stemningen suppleret med solisterne Anna David og Peter A.G. - og med en discjockey til at stikke en plade i ny og næ. Det bliver en fest, hvor man kan lave sin egen fest, der vil være en række aktiviteter, man kan gå rundt og prøve. Denne del af festen foregår fra klokken 19.30–02.

Ågerup Sommerfest, der afvikles i perioden torsdag den 18. til søndag den 21. august.
Som sædvanlig deltager vi med en skydebod.
Igen i år afholder vi fugleskydningen under sommerfesten lørdag den 20. august.

·       Kl. 13.30 lukker vi skydeboden og starter på indtegningen af deltager.

·       Kl. 13.45 ankommer Fuglekongen i en vogn trukket af æsler, og der holdes en kort velkomsttale.

·       KL. 14.00 skyder Fuglekongen det første skud, og så er fugleskydningen i gang. Vi forventer at være færdige med fugleskydningen kl. 16.00.

·       Kl. 18.00 mødes vi i sommerfestens festtelt, hvor der er reserveret pladser til de personer der har bestilt plads ved skyttebordet. Under middagen uddeles der præmier og den ny fuglekonge udnævnes.

Man kan allerede nu bestille plads ved "skyttebordet" ved at sende en mail til Jens Kristian Andreasen på jens@skyttegraven.dk.
Prisen for spisningen er ikke fastlagt, men kommer til at ligge på ca.og 150,00 pr. deltager.

Sidste år blev vi medlem af Dansk Skytte Union gennem Sjællands Skytteforening.
Nogle af vore skytter har med stor iver i deltaget i deres turneringer og stævner og har allerede hentet flere medaljer.
Hvis du vil høre mere om "Unionsskydning" er, Poul Lamhauge altid klar til at besvare spørgsmål. Poul kan kontaktes på poul@skyttegraven.dk.

2010 var også året hvor vi fik vi tilladelse fra idrætsforeningen og politiet til at etablere en faldmålsbane på et areal ved Gundsølillehallen. Idrætsforeningen har godkendt projektet og lånt os arealet, og politiet har forhåndsgodkendt banen, der bliver godkendt som fast skydebane. Desværre har vi endnu ikke fået banen etableret, men håber den kan stå klar midt i august.
Meningen med banen er at skabe opmærksomhed omkring foreningen ved lave noget skydeaktivitet om sommeren ved Gundsølillehallen, samt give skolerne mulighed for at lave alternative idrætsdage/timer f.eks. Biatlon hvor eleverne koncentrer sig (skyder) og motionerer (løber).

Vi har tilmeldt følgende hold til DDS Roskildes divisionsskydning i kaliber . 22 og luft.
Gevær - 2 BK, 1 JUN, 1 SEN/UNG, 1 MIX og 2 ÅKL
Pistol - 1 SEN
Som sædvanlig afvikles kaliber .22 divisionsturneringen som udebaneskydning og luftturneringen som hjemmebaneskydning.
Når vi fra DDS Roskilde har modtaget skyttekalenderen for vinterhalvåret, vil vi - på opslagstavlen i opholdslokalet - ophænge lister, hvorpå man kan gøre opmærksom på, hvilke dage man kan deltage i divisionsskydningen.

På medlemsmødet har det også været et ønske, at vore aktive skytter med egne våben og ammunition, skal have mulighed for at få adgang til skydekælderen udenfor de faste træningstider. Dette ønske vil vi efterkomme, og der er bestilt et antal nøgler, der giver adgang til Gundsølillehallen og vore lokaler i kælderen. Disse nøgler vil blive tilbudt vore medlemmer i forbindelse med vintersæsonens start. Der vil blive opkrævet et depositum, der tilbagebetales, når nøglerne afleveres igen.

Det var en kort beskrivelse af nogle af de tiltag, som bestyrelsen arbejder med. Når de enkelte tiltag skal sættes i gang, vil de blive beskrevet nærmere på hjemmesiden.

Hermed ønsker bestyrelsen alle en god sommer og håber vi mødes igen efter sommeren til træning tirsdag den 2. august på Skydebane Vest.  Hvis du ikke er medlem, men har lyst til at prøve skydning som idræt, er du også meget velkommen til en gratis prøveskydning.

 

På bestyrelsens vegne
Jens Kristian Andreasen
Formand