Gundsø Cup 2011 150 skydninger fordelt på 143 skytter

Billeder   -   Resultatliste  -  Statistik

 

Efter syv dages konkurrence 9. – 16. januar 2011, 10 hjemmebagte kager, 4 kasser sodavand/øl og en større mængde af kaffe, kakao og te var vinderne af de forskellige klasser fundet.

I alt deltog 143 skytter (150 skydninger) fra 22 foreninger fordelt på 5 landdelsforeninger i konkurrencen, en fremgang i forhold til sidste år på 50%, hvor der var 102 skydninger. Man kan især glæde sig over det store antal børne-  og junior skytter, der deltog i år.

Der deltog skytter i 17 geværklasser og 10 pistolklasser.
Der skal uddeles 53 præmier. BK og JUN får udleveret pokaler, de øvrige klasser får udleveret gavekort til skytteudstyr.com.
Præmierne uddeles efter antal skytter i klassen. Førstepræmien får et gavekort på 125 kr. Hvis flere i klassen skal have præmie, får næste præmiemodtager 100 kr. og efterfølgende får 75 kr
.

Foreningerne kan afhente præmierne til landdelsmesterskabet for BK/JUN den 29. - 30. januar 2011.

En stor tak til bestyrelsen og de frivillige hjælpere der har gjort Gundsø Cup til en sportslig begivenhed, som vi kan være bekend. Uden dem var det ikke lykkedes at afvikle turneringen. Her tænkes ikke kun på den uvurderlige hjælp som banekommandører, skivetællere og registratorer under afviklingen af selve skydningen, men også på det store forarbejde med udarbejdelse af pjecer, registrering af tilmeldte skytter, kagebagning m.m.

De 143 deltagende skytter, det store antal ledsagere og instruktører fra de 22 deltagende skytteforeninger, skal også have en tak. Uden Jer havde vi ikke denne turnering, og vi kan love, at vi satser på flere deltagere næste år og nye spændende tiltag, der gør turneringen sjovere både for skytter og ledsagere.
 



Jens Kristian Andreasen
Formand Gundsølille Skytteforening