Guld til Gundsølille-skytte
Poul Lamhauge strøg til tops i konkurrencen 10 meter luftgevær
 

Gundsølille-skytterne gjorde det godt ved unionsmesterskaberne.I oktober måned 2010 meldte Gundsølille Skytteforening sig ind i Sjællands Skytte Forbund der er medlem af Dansk Skytte Union under Danmarks Idræts-Forbund.
Fem måneder efter skød medlemmerne sig til de første medaljer ved Unionsmesterskaberne 2011, der blev afholdt i Særslev på 10 og 15 meter riffel for Senior og Oldboys/girls. Unionsmesterskabet samler landets bedste skytter, og vinderne kan kalde sig danmarksmester på distancen.

Bronze til 10 meter holdet

Poul Lamhauge var første Gundsølille skytte, der vandt en individuel guldmedalje. Poul fik guld i 10 meter luftgevær i klassen Senior 1, som er +45 år med 378 point.

Holdet med Helle Østergaard Mark, Marianne og Poul Lamhauge fik bronze på 10 m luftgevær med 1.083 point, kun 2 point efter 2. pladsen, og 12 point efter vinderen.
Formanden Jens Kristian Andreasen ønsker skytterne tillykke og kan ikke skjule sin begejstring over resultaterne der viser at foreningens investering i nye 10m luftbaner allerede har vist sin berettigelse. Når man ser på træningsindsatsen er han ikke i tvivl om at der komme flere medaljer til foreningens medlemmer.