Sommer 2010 Sommerferie
30. juni 2010 - 2. august 2010


Solen skinner, temperaturen nærmer sig de 30 grader og bestyrelsen gør sig klar til at holde sommerferie. Tirsdag den 29. juni var sidste træningsaften inden ferien, og vi starter træningen på Skydebane Vest igen tirsdag den 3. august.
Når vi nu har fat i tastaturet vil vi benytte lejligheden til at fortælle, hvad vi har gang i pt.

Når vi mødes igen i skydekælderen til vintersæsonens start, vil I opleve et toptunet og mere indbydende opholdslokale. Der er nymalet, flyttet om på noget af inventaret, hængt billeder op og ikke mindst hængt en 40" fladskærm op, hvor der udover TV, kan vises billeder fra vore arrangementer, DVD film og ikke mindst resultatformidling i forbindelse med GundsøCup.

Som sædvanlig deltager vi med en skydebod ved Ågerup Sommerfest, der afvikles i perioden torsdag den 12. til søndag den 15. august.
Som noget nyt afholder vi fugleskydningen under sommerfesten lørdag den 14. august.
Kl. 13.30 lukker vi skydeboden og starter på indtegningen af deltager.
Kl. 13.45 ankommer Fuglekongen i en vogn trukket af æsler, og der holdes en kort velkomsttale.
KL. 14.00 skyder Fuglekongen det første skud, og så er fugleskydningen i gang. Vi forventer at være færdige med fugleskydningen kl. 16.00.
Kl. 18.00 mødes vi i sommerfestens festtelt, hvor der er reserveret pladser til de personer der har bestilt plads ved skyttebordet. Under middagen uddeles der præmier og den ny fuglekonge udnævnes.
Man kan allerede nu bestille plads ved "skyttebordet" ved at sende en mail til Marianne Lamhauge på marianne@skyttegraven.dk.
Prisen for spisningen er ikke fastlagt, men kommer til at ligge mellem kr. 125,00 og 150,00 pr. deltager.

På foreningens medlemsmøder har det været et ønske at foreningen blev medlem ad Dansk Skytte Union, så vore skytter, der skyder Unionsskydning, har mulighed for at repræsentere Gundsølille Skytteforening og på sigt tiltrække flere medlemmer til foreningen.
Vi er nu tilmeldt Dansk Skytte Union gennem Sjællands Skytteforening, men er "foreløbigt medlem" indtil SJ,s generalforsamling i oktober 2010, da det er her, man beslutter optagelse af nye foreninger.
Det betyder, at vi i løbet af sommeren gør det muligt at skyde på 10 meter på skiver og faldmål - med luftgevær og luftpistol - i skydekælderen på alle seks baner. Politiet har besigtiget lokalet og her givet en forhåndsgodkendelse.

Bestyrelsen har arbejdet med at få tilladelse fra idrætsforeningen og politiet til at etablere en faldmålsbane på et areal ved Gundsølillehallen. Idrætsforeningen har godkendt projektet og lånt os arealet, og politiet har forhåndsgodkendt banen, der bliver godkendt som fast skydebane. Faldmålsbanen vil blive etableret med de seks faldmål, der bliver brugt om vinteren. Meningen med banen er at skabe opmærksomhed omkring foreningen ved lave noget skydeaktivitet om sommeren ved Gundsølillehallen, som forhåbentligt giver flere medlemmer på sigt.

Vi har tilmeldt følgende hold til DDS Roskildes divisionsskydning i kaliber . 22 og luft.
Gevær - 1 BK, 1 JUN, 1 SEN/UNG, 1 MIX og 2 ÅKL
Pistol - 1 SEN
Som sædvanlig afvikles kaliber .22 divisionsturneringen som udebaneskydning og luftturneringen som hjemmebaneskydning.
Når vi fra DDS Roskilde har modtaget skyttekalenderen for vinterhalvåret, vil vi - på opslagstavlen i opholdslokalet - ophænge lister, hvorpå man kan gøre opmærksom på, hvilke dage man kan deltage i divisionsskydningen.

På medlemsmødet har det også været et ønske, at vore aktive skytter med egne våben og ammunition skal have mulighed for at få adgang til skydekælderen udenfor de faste træningstider. Dette ønske vil vi efterkomme, og der er bestilt et antal nøgler, der giver adgang til Gundsølillehallen og vore lokaler i kælderen. Disse nøgler vil blive tilbudt vore medlemmer i forbindelse med vintersæsonens start. Der vil blive opkrævet et depositum, der tilbagebetales, når nøglerne afleveres igen.

Det var en kort beskrivelse af nogle af de tiltag bestyrelsen arbejder med. Når de enkelte tiltag skal sættes i gang, vil de blive beskrevet nærmere på hjemmesiden.

Hermed ønsker bestyrelsen alle en god sommer og håber vi mødes igen efter sommeren til træning tirsdag den 3. august på Skydebane Vest.  Hvis du ikke er medlem, men har lyst til at prøve skydning som idræt, er du også meget velkommen til en gratis prøveskydning.

 

På bestyrelsens vegne
Jens Kristian Andreasen
Formand