Jule- og Nytårshilsen

Klubbens medlemmer og deres familier ønskes en
Glædelig Jul og et Godt og Lykkebringende Nytår

 

Det er med stor glæde, bestyrelsen kan konstatere, at interessen for klubben og dens aktiviteter igen er stigende. Den pæne tilslutning til klubbens forskellige arrangementer er et stærkt signal om medlemmernes fortsatte ønske og interesse i at mødes regelmæssigt og således opmuntrende for bestyrelsens arbejde fremover.
Juleskydningen, der var årets sidste arrangement og afslutning på året, var ingen undtagelse. Her deltog 45 personer, hvoraf de 39 deltog i skydningen. Og det var glædelig at se, hvor mange forældre og søskende der deltog i skydningen.

Bestyrelsen har i årets løb taget initiativ til en del nye tiltag og ændringer. Her skal kort nævnes flytning af Fugleskydningen til Ågerup sommerstævne. En flytning der ikke alene har gjort skytterne mere synlige, men også har givet nye medlemmer. Når der tales om synlighed kan det nævnes, at der flere gange har været artikler i Egedal/Lokalavis og på Skytten.dk omhandlende foreningen og dens virke. Her skal vi ikke undlade at nævne, at vi sammen med Lindebjergskolen har deltaget med 15 hold i årets skoleskydning, hvoraf tre hold gik videre til Landsdelsfinalen, og et hold kvalificerede sig til Landsfinalen i Vingsted.

Vi er meldt ind i Sjællands Skytte Forbund under Dansk Skytte Union og har i den forbindelse ændret skydebanen, så vi også kan skyde på 10m luft samt faldmål på alle seks baner. Opholdslokalet er gjort mere "indbydende" Der er malet, hængt billeder og opslagstavler op, indkøbt fladskærms tv m.m..
Samtidig er vi i gang med at etablere et omklædningsrum med håndvask, så vi kan imødekomme kravet om håndvask, efter man har være på skydebanen.

Af nye tiltag bestyrelsen arbejder med kan nævnes en udendørs 10 meters faldmålsbane med 6 standpladser ved Gundsølillehallen. Vi har fået et areal tildelt af GSG&IF. Banen er forhåndsgodkendt af politiet, og DDS har bevilget et beløb til etablering af banen.
Gundsølille Idrætsforeningens Venner (GIV) er også "på banen" De har sponseret 3 faldmålsanlæg og et partytelt, der allerede har været i brug under Fugleskydningen. Vi forventer at det også skal bruges under Biatlon stævner på Faldmålsbanen.

Forældre og andre frivillige hjælpere skal have tak. Det er dejligt at se, at man altid er villig til at give en hjælpende hånd, når vi beder om hjælp. Det gælder, både når bestyrelsen indkalder til renovering af skydebanerne og opholdslokalet, men også når der skal bages kage til vort stævne "Gundsø Cup".

Vi ser frem til mange gode stunder sammen i det nye år, hvor vi igen planlægger et bredt udbud af medlemsarrangementer, bl.a. Gundsø Cup 2011  og  et Luftfaldmålsstævne i februar, der er godkendt af DDS som udtagelsesstævne til det kommende DM.
Marianne Lamhauge arbejder på at finde det nødvendige antal hjælpere til Gundsø Cup. Så... er du klar til at tage en tørn som hjælper måske  bage en kage - en eller flere dage - i perioden 9. - 16. januar 2011 så skriv et par ord til Marianne.

Tryk her for nærmere information om Gundsø Cup.

På bestyrelsens vegne
Jens Kristian Andreasen, formand