Artikler
 
skytten.dk

I november 2010 har der været to artikler på www.Skytten.dk om tiltag i foreningen skrevet af Erling Madsen, PR og kommunikation i DDS
 

Gavekort på hjemmesiden giver medlemmer

Gundsølille har succes med 2 gratis skydninger – og vil nu følge op med at elever selv kan melde hold til Skoleskydningen

Formanden Jens Kristian Andreasen med et bundt gavekort: 17 gavekort er netop konverteret til medlemskab af Gundsølille Skytteforening. (Foto: Erling Madsen)

Du kender det godt: Når noget er gratis, har det ofte heller ikke den store værdi.

Erkendelsen havde formanden for Gundsølille Skytteforening Jens Kristian Andreasen også, så da foreningen i DDS Roskilde stillede op til den lokale Aagerup Sommerfest med et skydetelt med luftvåben, gjaldt det om at få interesserede til også at lægge vejen forbi skydebanen:

- Vi delte derfor nogle gavekort ud til 2 gratis skydninger: et gavekort lyder af mere end »2 gratis skydninger«, siger formanden med et smil.

For taktikken virker!

I dag ligger gavekortet på foreningens hjemmeside www.skyttegraven.dk, som også er det sted, der rekrutteres flest nye medlemmer. Her kan interesserede gå ind og printe sig et gavekort ud – ellers, som det også ofte sker, printer børnemedlemmerne gavekort ud, som de giver til kammeraterne.

Da www.skytten.dk besøgte Gundsølille i november 2010 havde Jens Kristian Andreasen således et bundt med 17 gavekort, der efter de 2 gratis besøg var vekslet til medlemskab. Og dermed er foreningen efter et dyk kommet op på 45 medlemmer.

Elever kan selv melde hold til Skoleskydningen

Men det er ikke eneste utraditionelle tiltag for at få flere medlemmer: Dette års udgave af Skoleskydningen satte rekord i Gundsølille med 15 hold – og i første omgang 5 nye medlemmer. Derfor vil foreningen prøve noget nyt næste år for at udvikle succesen, da ikke alle områdets skoler er lige flittige deltagere:

- Vi vil fortælle eleverne i 5. klasserne, at de ikke »kun« må komme her, hvis skolen arrangerer det. De kan samle 4 fra en klasse og komme og skyde på en almindelig træningsaften. Så kan de også repræsentere deres skole i Skoleskydningen, siger Jens Kristian Andreasen.

Foreningen har på det seneste også konstateret stigende interesse fra ungdomsskoler og specialskoler, som gerne vil prøve at skyde.

- Jeg tror det hænger sammen med, at vi viser fleksibilitet og skyder, når det passer ind i skolernes program, siger formanden.

Skrevet af Erling Madsen 25-11-2010

Link til artiklen på Skytten.dk

Skoleskydning er sammenhold og hygge

 

 

Johanna Harmsen fra Lindebjergskolen til træning onsdag i Gundsølille Skytteforening:
- Jeg vil vildt gerne gå til skydning! Jeg synes det er spændende, der er sammenhold
og det er hyggeligt, siger hun begejstret.

Gundsølille har stor succes med Skoleskydningen, hvor der i år er 15 hold med, og de tre skal i lørdagens landsdelsfinale. 

   - Jeg vil vildt gerne gå til skydning! Jeg synes det er spændende, der er sammenhold og det er hyggeligt.

Ordene kommer fra Johanna Harmsen fra Lindebjergskolen. www.skytten.dk møder hende onsdag formiddag, hvor hun sammen med 11 skolekammerater er til tredje og sidste træning i Gundsølille Skytteforening inden landsdelsfinalen på lørdag. 

Foreningen har nemlig tre hold fra skolen, der er nabo til skytteforeningen, med i DDS Roskildes landsdelsfinale – og målet er helt klart landsfinalen i Vingsted. Hér har foreningen én gang været med tidligere; nemlig i 2006, hvor det blev til bronze, blot 2 point fra vinderne. Udklippet fra Dagbladet om den flotte præstation hænger i opholdslokalet og de 12 elever morer sig med at kigge på billeder og udklip for at udpege dem, de kender.

Og som ét af børnene undrende udbryder foran pokalskabet: - Hvorfor vinder man kopper?

Foreningens formand Jens Kristian Andreasen er som sædvanlig drivkraften i Skoleskydningen, som har haft 15 hold med mod normalt 3-4, og han mener fremgangen skyldes, at han har været rundt på skolerne og efterhånden har fået gode kontakter: 

   - Det har været rigtig sjovt i år. Børnene er ret vilde med skydning fordi det er noget andet end de plejer, siger han, og noterer, at Skoleskydningen foreløbig har givet 5 nye medlemmer.

At begejstringen er stor høres også: Inden holdet fra 5A går ind på skydebanen lyder kampråbet – så pas bare på: landsfinalen er i sigte!

Skrevet af Erling Madsen 17-11-201

Link til artiklen på Skytten.dk