Julehilsen

Klubbens medlemmer og deres familier ønskes en
Glædelig Jul og et Godt og Lykkebringende Nytår

Det er med stor glæde, bestyrelsen kan konstatere, at interessen for klubben og dens aktiviteter igen er stigende. Den pæne tilslutning til klubbens forskellige arrangementer er et stærkt signal om medlemmernes fortsatte ønske og interesse i at mødes regelmæssigt og således opmuntrende for bestyrelsens arbejde fremover.

I årets løb har medlemmerne hentet medaljer og præmier både ved DDS Roskildes lokale stævner men også ved andre stævner i landet og ikke mindst ved danmarksmesterskaberne i Vingsted. Et stort tillykke til alle ikke kun medaljetagerne men også til de træner der altid er klar til at hjælpe når behovet opstår.

Forældre og andre frivillige hjælpere skal også have tak, det er dejligt at se at man altid er villig til, at give en hjælpende hånd nå vi beder om hjælp. Det gælder både når bestyrelsen indkalder til renovering af skydebanerne og opholdslokalet men også når der skal bages til vort stævne Gundsø Cup.

Vi ser frem til mange gode stunder sammen i det nye år, hvor vi igen planlægger et bredt udbud af medlemsarrangementer. Bl.a. Gundsø Cup 2010 der allerede er planlagt.
Marianne Lamhauge arbejder på at finde det nødvendige antal hjælpere. Så... er du klar til at tage en tørn som hjælper eller bage kage - en eller flere dage - i perioden 3. - 10. januar 2010 så så skriv et par ord til Marianne.

Tryk her for nærmere information om Gundsø Cup.

På bestyrelsens vegne
Søren Hansen, formand