Pernille Mikkelsen

50 år

Åbent hus (Brunch)
7. februar 2009 kl. 10.00
Beborhuset, Ågerupvænge 169, 4000 Roskilde


 

Kassereren i Gundsølille Skytteforening runder et af de "skarpe" hjørner.

 

Pernille er en meget aktiv person der gerne tilsidesætter signe egne behov når det gælder om at finde en løsning på en opgave. Det gælder ikke kun på jobbet, når hun deltager i møder i foreningen men også når hun varetager sit tillidshverv i DDS Roskilde Amt.

 

Pernille har signe holdninger og dem kæmper hun for og og et nej accepteres ikke før alle muligheder er prøvet.

 

Ingen er i tvivl om at Pernilles to største "laster" er skydning og rygning.
Pernille mener ikke at rygning er en last tværtimod mener hun at rygning er med til, at øge det sociale samvær og det giver et "naturligt" afbræk i møderne når der skal holdes rygepause.

 

Skydning er selvfølgelig heller ikke en last det er en idræt som Pernille udforsker på alle områder, hun skyder både gevær og pistol, hun deltager i kurser ikke kun for selv at blive bedre. Hun deltager også i kurser der sætter hende i stand til at hjælpe andre til at blive bedre skytter.

Selvfølgelig ser man også Pernille når foreningen og DDS Roskilde holder stævner her er hun en aktiv hjælper der gerne styrer hele stævnet og koordinerer teamet af hjælpere.

At skydning er Pernilles et og alt kan man også se af hendes Indbydelse hvor det eneste ønske er gavekort til www.Skytteudstyr.com

 

 

Mød op i Ågerups beboerhus lørdag den 7. februar så vi sammen kan gøre dagen festlig for Pernille.

På bestyrelsens vegne
Søren Hansen, formand