DDS Juniorskytte kursus
 

 

Vi vil gerne starte med at takke G. I. V. Vores støtteforening betalte, for 4 af vores juniorskytter, da de deltog i et kursus under De Danske Skytteforeninger. 

 

 

Denise Buchholtz skriver

 

Det har bare været VILDT fedt.

 

Jeg har fået mange nye venner derovre, som jeg virkelig håber jeg ser igen. Og vi har lært utrolig meget på de 4-5 dage. Jeg er rigtig glad for jeg tog derover.

Trænerne var virkelig gode og nu føler jeg at jeg kan klare mig selv lidt mere. Jeg kan klart anbefale det kursus til alle andre. For selvom det ikke er fedt at stå op kl. 06.45 hver morgen, er det altså det værd.

 

Der var ikke kun skydning og teori på kurset. Vi fik også meget tid sammen med de andre,men alligevel lærte vi en masse. Vi fik skudt meget, og vi lærte at skyde som ungskytte. det er sjovt at skyde i de 3 stillinger, sjovere end junior.

Vi har også lært at rense vores gevær og skille det ad (og samle igen) Det er svært at skrive alt hvad vi lærte, for det var meget. og det kom lidt ad gangen.

Men jeg vil sige at jeg har lært det jeg har brug for. Og jeg føler ikke der er noget jeg mangler. (:

 

 

Marco Ødemark skriver

 

Søndag. Da vi ankom den første dag blev vi ind delt i 3 hold, Denise og Andreas kom på team 1 og jeg kom på team 2 og Carsten kom på team 3. Efter det skulle vi finde det sted hvor vi skulle sove. Jeg kom på værelse 1.

Kl. 18.00 spiste vi aftensmad.

 

Mandag morgen blev vi vækket kl. 06.45 og kl. 6.55 skulle vi lave morgen motion. Man kunne vælge mellem løbe, gå eller svømme. Jeg valgte at løbe og kl. 8 var der morgenmad.

Efter morgenmaden skulle vi træne lidt og øve os i at ligge ned og skyde, det brugte vi næsten hele dagen på og så holdt vi 3 konkurrencer, hvor de 2 første var en serie og så skulle vi se hvem der havde skudt mest, og den sidste konkurrence var en "shot out" den vandt jeg.

Kl. 13.00 skulle vi spise frokost. Efter frokosten trænede vi lidt mere indtil aftensmaden.

Efter aftensmaden hyggede vi os indtil vi skulle i seng kl. 23.00.

 

Tirsdag startede vi - igen - med morgen motion og bagefter skulle vi spise morgenmad. Efter morgenmaden lagde vi ud med mentaltræning og bagefter træne vi lidt knælende og stående skydestillinger.

Omkring kl. 12 gik vi op for at skyde 200m og det var sjovt. Jeg nåede at prøve alle stillinger.

Vi fik kun lov til at skyde en halv time for så skulle vi ned for at rydde op på  50m så vi kunne komme ned at spise frokost kl. 13.00.

 

Efter frokosten gik vi op med vores geværer til 200m banerne hvor vi skulle rense dem, og de var rimelig beskidte og det brugte vi meget land tid på og da klokken blev halv 6 blev i færdige med at rense dem.

Også skulle vi spise kl.18.00. og bagefter hyggede vi os bare.

 

Onsdag startede vi - igen - med morgen motion. Efter morgenmaden startede vi med at varme op og så skulle vi øve os i nordisk program. Det gjorder vi 3 gange først 7 min. Så 6 min og til sidst 5 min. Det var okay at prøve det men man skulle huske at 5 min. Er lang tid sagde lærerne til os. De fortalte os at vi skulle finde det vi var dårligst til så vi kunne træne det, jeg valgt stående. Og det gjorder vi ind til kl. 13.00. Efter frokosten trænede ind til kl. blev 16.00 for så skulle vi holde fest og sådan noget. Vi spiste pølser og noget der hed "junior æg". Og kl. 20.00 gik vi tilbage og hyggede os indtil kl. 24.00 hvor vi skulle i seng.

 

Torsdag blev vi vækket kl. 7.30 tror jeg men jeg ved det ikke for jeg så ikke på klokken.

Vi gik ned for at spise morgenmad og kl. 8.45 gik mit hold ned for at mentaltræne inde vi skulle ind og skyde.

Kl. 9.30 startede skydningen og vi skød 2 gange hver jeg skød 114 og 105 det var ikke så godt for i træningen lå jeg på 125 og 124 så det var lidt skuffende.

Mit hold fik 2 skytter i finalen og de blev nr. 4 og 6. Da de var færdig med at skyde finalen sagde vi farvel til bornholmerne, vi fik deres telefon nr. og så tog de af sted.

 

Inden der blev delt præmier ud pakkede vort tøj og udstyr. Der blev der delt præmier  ud til de 10 første,  og efter det med præmierne var der kage og sodavand. Kl. 15.45 kom der en taxi og kørte os til togstationen og så tog vi toget kl. 16.48  og vi var i Roskilde omkring. Kl. 19.00 og det var en god tur.